Scouting Paulusgroep Maassluis

Bevers

De bevers in Hotsjietonia

  • Leeftijd: 5 tot 7 jaar
  • Voor wie: gemengde jongens- en meisjes speltak
  • Tijden: zaterdag van 13.30 tot 15.30 uurbevers_RGB

Voor bevers is er het dorp ‘Hotsjietonia’, waar Stuiter woont met al zijn leuke vriendjes en vriendinnetjes. Elk van deze vrienden heeft zijn of haar eigen bijzonderheden: Fleur & Keet Kleur (knutselen en kleuren), Stanley Stekker (klussen en muziek), boswachter Bas Bos & Rebbel (natuur), Professor Plof & Rozemarijn (tuinieren en koken) en Noa (sport & spel).

Het spelaanbod is afgestemd op de belevingswereld van kinderen van 5-7 jaar. Er is een gevarieerd spelaanbod, waarbij wordt ingespeeld op de fantasie van de kinderen. Bevers houden vooral van spelen. Spelen in de natuur, sportief spelen, toneelspelen of gewoon samen spelen. Spelenderwijs ontdekken ze de wereld om zich heen.

Ook de bevers gaan op zomerkamp in een ander clubhuis. Het zomerkamp vindt altijd plaats in de eerste week van de basisschoolvakantie en duurt bij de bevers 3 dagen.

Ben jij tussen de 5 en 7 jaar? Vind je het leuk om iedere week iets leuks te doen en lekker buiten te spelen? Kom dan bij de bevers van Scouting! Hier doe je allemaal spannende dingen met kinderen die even oud zijn als jij.

hout2

Lijkt het je wat? Kom gerust een keertje kijken!
Neem wel eerst even contact met ons op.

Utrecht. 23-06-2012. Scouting Nederland Campagne. Fotografie iov Sellidesign. Vincent Boon Photography © COPYRIGHT : VINCENT BOON 2012 © WWW.VINCENTBOON.NL

 

Contact informatie bevers

bevers @ paulusscout.nl