Scouting Paulusgroep Maassluis

Explorers

Explorers regelen de meeste dingen zelf

  • Leeftijd: 15 tot 18 jaar
  • Voor wie: gemengde jongens- en meisjes speltak
  • Tijden: zaterdag van 19.00 tot 22.00 uurexplorers_RGB

Explorers (15 tot 18 jaar)- zijn oud en wijs genoeg. Leiding heb je niet meer nodig. Begeleiding kan nog handig zijn. Van begeleiders mag je dus best wat verwachten, maar niet dat ze je bezighouden. Geen voorgekookte activiteiten. Wel dat ze je net het laatste zetje geven. Dat ze je een goede reden geven om uit je luie stoel te komen. En een beetje hulp als het plan dreigt te stranden.

Er is een zeer afwisselend programma mogelijk. Alles kan: gezellige barbecues, bioscoopbezoek, klimmen, geocaching, in een boomhut overnachten je bepaalt het eigenlijk zelf samen met de anderen.

Het zomerkamp is het hoogtepunt van het seizoen (het kamp vindt jaarlijks plaats tijdens de zomervakantie en wordt gezamenlijk met alle explorers en begeleiding gepland. De explorers die het kamp organiseren bepalen zelf de locatie, het thema en het programma. Een ideale manier om zelf je kamp te organiseren met de hulp van de begeleiding.

hout2

De explorers hebben hun opkomst op zaterdagavond van 19:00 tot 22.00 uur. Bij speciale activiteiten/opkomsten kan hiervan wel eens afgeweken worden.

Lijkt het je wat? Kom gerust een keertje kijken!

Utrecht. 23-06-2012. Scouting Nederland Campagne. Fotografie iov Sellidesign. Vincent Boon Photography © COPYRIGHT : VINCENT BOON 2012 © WWW.VINCENTBOON.NL

Contact informatie explorers

explorers @ paulusscout.nl