Scouting Paulusgroep Maassluis

Verhuur

Verhuur clubhuis en meer

Mail: verhuur @ paulusscout.nl

Het clubhuis wordt alleen verhuurd worden aan verenigingen (geen studentenverenigingen), stichtingen, kerkgenootschappen, scholen etc. waarbij het kamp of dag voornamelijk gericht is op kinderen met de basisschoolleeftijd. En aan onze eigen vrijwilligers en leden (of ouders van onze leden). Tijdens onze opkomsten is verhuur niet mogelijk.

De Aalkeet (ons clubhuis) is gelegen aan de rand van Maassluis in een zeer bosrijke omgeving met grote grasvelden om lekker te kunnen spelen. Op loopafstand ligt de historische dorpskern van Maassluis met voldoende winkelmogelijkheden en een treinstation. Op fietsafstand (10 min fietsen) ligt het zwembad Dolfijn.

Verder ligt er op ongeveer 15 minuutjes fietsen een groot winkelcentrum “de Koningshoek”, waar zich ook een treinstation bevind. Dichterbij op nog geen 10 minuten lopen is ook een ander treinstation te vinden op de treinlijn Rotterdam Centraal- Hoek van Holland Strand

Het clubhuis beschikt over 6 afgesloten lokalen (waarvan er maximaal 5 meeverhuurd worden (4 van ca 30M2 en 1 van ruim 50 M2), een open vertrek (ca 40m2)), een keuken met alle nodige voorzieningen, 1 dames toiletten, 1 heren toiletten en 2 invalide toiletten en 2 douches. In het midden is de ‘grote zaal’ ca 70m2. Het clubhuis bied ruimte tot maximaal 50 mensen om te overnachten, voor alleen dagverhuur is dit aantal groter. Het clubhuis is omringd door een hek, waardoor je dus gemakkelijk het speelterrein kunt afbakenen.

Binnen dit hek bevind zich onze kampvuurkuil, 2 speelvelden en een betegeld speelveld. Verder hebben we aan de achterkant een heerlijke overkapping waardoor je ook met slecht weer lekker buiten kunt zitten. Aan de voorkant hebben wij ook een kleine overkapping. Het clubhuis ligt naast een bos en wielrennersbaan (waar ook op geskeelerd kan worden). Ook zijn er grote open velden te vinden ter grootte van meerdere voetbalvelden.

Aan het eind van het bos is het nog maar een stukje verder naar recreatieplas ‘de Krabbeplas’ waar diverse strandjes te vinden zijn. Vanaf het clubhuis is dit ca 30 (bij flink doorlopen) a 45 minuten lopen.

Het clubhuis mag alleen verhuurd worden aan verenigingen (geen studentenverenigingen), stichtingen, kerkgenootschappen, scholen etc. En aan onze eigen vrijwilligers en leden (of ouders van onze leden).

Tijdens onze opkomsten is verhuur in principe niet mogelijk.

Naast het clubhuis hebben wij nog meer in de verhuur om tijdens de huur van het clubhuis te gebruiken (of los te huren (dit is alleen mogelijk voor leden en ouders van leden)), namelijk:
– aanhangwagens
– suikerspinmachine
– laserguns (LightStrike)