Scouting Paulusgroep Maassluis

Violen te koop 2018!

Violen te koop 2018!

Violen te koop 2018!

Scouting Paulusgroep verkoopt weer violen!

De bonte violen (diverse kleuren door elkaar) worden op zaterdag 10 maart afgeleverd en afgerekend. Ze kosten dit jaar slechts € 6 per tray met 18 potjes of € 9 per hangzak (keuze van de kleur heeft u aangegeven bij uw bestelling (paars of gemengd), graag willen we dat u gepast betaald (we hebben maar beperkt wisselgeld).

1331224344d< Hier links ziet u een voorbeeld van hangzakken violen 9 Euro. Het model van de zak kan iets afwijken en de Kleuren op de foto kloppen ook niet.

De viooltjes worden 10 maart tussen 9:00 en 15:00 uur bezorgt. Indien u niet thuis bent op het moment dat we langskomen krijgt u een briefje in de brievenbus met een nummer dat u kunt bellen, tot 15:00 uur kunnen we de violen nog nabezorgen. U kunt ze echter ook zelf ophalen op Vlaardingsedijk 9 in Maassluis. Indien u al van tevoren weet dat u niet thuis bent en de violen bij bijvoorbeeld de buren wilt laten bezorgen of de violen zelf op de Vlaardingsedijk 9 in Maassluis wilt ophalen vernemen we dit graag zo snel mogelijk zodat we deze wijziging al kunnen doorvoeren voordat de bezorgroutes worden uitgestippeld. Indien u niet van tevoren heeft aangegeven dat u ze wilt komen afhalen dan kunt u ze toch gewoon afhalen.

Zelf afhalen

Afhalen kan vrijdagavond 9 maart tussen 18:00 en 21:00 uur of zaterdag 10 maart tussen 9:00 en 16:00 uur.

Extra bestelling of wijziging

Voor een extra bestellingen, het wijzigen van het bezorgadres in Maassluis of bij voorhand al laten weten dat u de violen komt afhalen kunt u dat laten weten door te mailen naar violen@paulusscout.nl

P.S. we hebben voldoende violen op voorraad dus wilt u als we langskomen toch nog een extra bak of zak violen: vraag er gerust naar!