Scouting Paulusgroep Maassluis

Violen te koop 2019!

Violen te koop 2019!

Violen te koop 2019!

Scouting Paulusgroep verkoopt weer violen!

De bonte violen (diverse kleuren door elkaar) worden op zaterdag 9 maart afgeleverd en afgerekend. Ze kosten dit jaar slechts € 6 per tray met 18 potjes of € 9 per hangzak (keuze van de kleur heeft u aangegeven bij uw bestelling (paars of gemengd), graag willen we dat u gepast betaald (we hebben maar beperkt wisselgeld).

1331224344d< Hier links ziet u een voorbeeld van hangzakken violen 9 Euro. Het model van de zak kan iets afwijken en de Kleuren op de foto kloppen ook niet.

De viooltjes worden 9 maart tussen 9:00 en 16:00 uur bezorgt. Indien u niet thuis bent op het moment dat we langskomen krijgt u een briefje in de brievenbus met een nummer dat u kunt bellen, tot 15:00 uur kunnen we de violen nog nabezorgen. U kunt ze echter ook zelf ophalen op Vlaardingsedijk 9 in Maassluis. Indien u al van tevoren weet dat u niet thuis bent en de violen bij bijvoorbeeld de buren wilt laten bezorgen of de violen zelf op de Vlaardingsedijk 9 in Maassluis wilt ophalen vernemen we dit graag zo snel mogelijk zodat we deze wijziging al kunnen doorvoeren voordat de bezorgroutes worden uitgestippeld. Indien u niet van tevoren heeft aangegeven dat u ze wilt komen afhalen dan kunt u ze toch gewoon afhalen.

Zelf afhalen

Afhalen kan vrijdagavond 8 maart tussen 13:00 en 21:00 uur of zaterdag 9 maart tussen 9:00 en 16:00 uur.

Extra bestelling of wijziging

Voor een extra bestellingen, het wijzigen van het bezorgadres in Maassluis of bij voorhand al laten weten dat u de violen komt afhalen kunt u dat laten weten door te mailen naar violen@paulusscout.nl

P.S. we hebben voldoende violen op voorraad dus wilt u als we langskomen toch nog een extra bak of zak violen: vraag er gerust naar!